Vacancy: Academic Officer to ADI

ToRs AC-medarbejder ADI
AC-medarbejder til Københavns Universitets ”Asian Dynamics Initiative”

Ved Københavns Universitets tværfakultære Asien-satsning – Asian Dynamics Initiative (ADI) – er en etårig stilling med mulighed for forlængelse som AC-medarbejder (37 timer) ledig til besættelse pr. 15. januar 2015 eller snarest derefter. Medarbejderen skal sammen med relevante personer fra det faglige miljø og ADI-sekretariatet sørge for implementering, konsolidering og videreudvikling af Københavns Universitets Kina-handlingsplan samt forefaldende opgaver i ADI-sekretariatet efter aftale.

Formålet med ADI, som er et fælles satsningsområde under Det Humanistiske og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, er at skabe en platform til udvikling af nye forskningskompetencer inden for Asiens samfundsmæssige, sproglige, kulturelle og religiøse forhold for derved at styrke Københavns Universitets position som en fremtrædende strategisk vidensinstitution på området. Konsolidering og videreudvikling af Kina-handlingsplanen er en del af dette arbejde.

Jobbeskrivelse
Stillingen omfatter en bred vifte af opgaver i forbindelse med Kina-handlingsplanen, som er forankret i ADI, men dækker hele Københavns Universitet. AC-medarbejderen refererer direkte til ADI styregruppens formandskab. Arbejdet omfatter følgende opgaver:

• Projektkoordination for Kina-handlingsplanen, herunder opretholdelse af overblik over eksisterende forskning og undervisning samt assistance ved udvikling og implementering af strategier.
  • Koordination af aktiviteter under tænketanken ThinkChina.dk (http://www.thinkchina.ku.dk/) samt sekretariatsbetjening af ThinkChina.dk’s styregruppe, herunder håndtering og facilitering af netværk og kommunikation inden for såvel som uden for universitetet.
  • Planlægning og organisering af faglige aktiviteter, herunder workshops, konferencer, forelæsningsrækker og undervisningsprogrammer.
  • Kommunikation vedrørende handlingsplanen, herunder vedligeholdelse af hjemmeside, indsamling, systematisering og formidling af informationer, dokumenter mm.
  • Koordinering af handlingsplanens aktiviteter i forhold til ADIs ansvar for ledelsesinformation og faglig rådgivning af Universitetets direktion og råd, fakultets- og institutledelser samt studienævn.
  • Facilitere og arrangere møder for interessenter og fungere som sekretær for de konkrete projekter.
  • Servicering af forskellige dele af universitetsadministrationen, herunder Det Internationale Kontor og Rektorsekretariatet, i forhold til deres Kina-relaterede aktiviteter.
  • Andre opgaver efter aftale med formanden for styregruppen.

Ansøgerprofil
Vi søger en medarbejder, der har en relevant humanistisk eller samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse, erfaring med tværfagligt samarbejde og kommunikation, samt et solidt kendskab til Kina. Kinesiske sprogkundskaber er ikke et krav, men alt andet lige, vil en ansøger, der behersker kinesisk, blive foretrukket.

Desuden må ansøgeren have:

• relevant administrativ erfaring
  • erfaring med mødetilrettelæggelse samt afholdelse af arrangementer så som konferencer
  • kompetencer og erfaring med tekstproduktion i forskellige kommunikationssammenhænge
  • kompetencer indenfor IT
  • flydende beherskelse af engelsk i skrift og tale

Ansøgeren må være initiativrig og kunne arbejde selvstændigt og serviceorienteret. Jobbet indebærer samarbejde med både administrativt og videnskabeligt personale i et tværfagligt og internationalt forskningsmiljø.

Sekretariatet er lokaliseret på ToRS (Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier), dog må det påregnes, at man skal være 1-2 dage ugentligt på NIAS (Nordisk Institut for Asienstudier), med henblik på koordination med ADI-sekretariatet. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til koordinator Magnus Jorem, ADI (e-mail: magnus.jorem@nias.ku.dk; tlf: 60778714).

Læs mere og ansøg her.